Reviews

Wat gasten zeggen

Een mooi en verzorgde camper plek; voldoende ruimte om de camper heen. Sanitaire voorziening is van hotelklasse. Top! Dé Soley is een prima uitvalbasis om oa de wandeltocht ‘Rondje Someren’ of de Kennedymars Someren te lopen. Of zomaar van de mooie omgeving te genieten.
Bedankt en misschien tot de volgende wandeltocht in 2023!

B&B (Brigitte & Benjamin)

zeer mooie locatie,vriendelijk onthaal . sanitair zeer netjes veel fiets- en wandelmogelijkheden . 

 

krisenpetra

Beste familie Leyten,

Het was ons een eer om jullie allereerste gasten te zijn. De plek is nog net niet af maar het ziet er nu al schitterend en verzorgd uit. Wij komen vast nog eens terug om het eindresultaat de ervaren. Veel succes met jullie toekomst plannen! 

Ton & Diana

“mooie nieuwe cp. met veel aandacht en liefde gerealiseerd. wij hebben er 3 dagen met veel plezier gestaan . prettige ontvangst. sommige faciliteiten worden wrs nog verbeterd “

 

“Prima locatie bij de boer. Verharde ondergrond met gras er naast. Vriendelijk ontvangst zeer gastvrij. Nette douche en toilet ruimte. De 5 sterren dik verdiend👍

“Een perfect aangelegde camperplaats met mooi verharde plekken en een gazonnetje voor de deur. Heel modern en splinternieuw sanitair. Afwassen moet je in of buiten je camper maar daarom heb je ook een camper. Een rijkelijk gevulde boekenkast met goede bekende boeken en wat spellen voor de jeugd. We waren de 1e officiële gasten en later in de middag kwamen de 2e. Ik wens Fam Leyten veel succes met deze mooie camperplaats. “

“Een schitterend mooie camperplaats met heel mooie sanitaire voorzieningen en speelvoorziening voor kinderen. Ook een mooie kast met spellen en boeken om te lezen. Zeer vriendelijke eigenaresse die staat voor wat ze hebben neer gezet. Proficiat met zo’n mooie camperplaats.”

Theo

“Hartelijk ontvangst op de mooie camperplaats ‘Dé Soley’. Prima voorzieningen, uitmuntend sanitair voor een all-in tarief. Fijn gefietst, onder andere, over de Stabrechtse heide. Willemien, nog bedankt voor de bramen!”

“Nette nieuwe camperlocatie, zeer enthousiaste uitbaatster. Douche is werkelijk super Mooie speeltuin en goede locatie. Verder geen voorzieningen. Eigenaren willen ook een groepsaccommodatie maken en beslissingen zijn hierop gebaseerd. lozen water daarom aan andere kant vd straat. Lozen toilet ook op die locatie. Je kan met een bolderwagen je toiletcassette vervoeren. Dit is niet ideaal. Heggen dicht tegen de plek lastig met garage bestuurderskant”

Prachtige nieuwe locatie, het groen moet nog groeien. Heel mooi en schoon sanitair, vriendelijke en gemoedelijke eigenaren, met mooie plannen. heel mooie ondergrond, verharde staan plek met mooi grasveldje voor de deur. Echt een aanrader en voor ons een plekje waar we graag weer heen zullen gaan”

“zeer mooie en verzorgde camperplaats vriendelijke uitbaatster goed en prachtig sanitair komen zeker weer terug “

“wat een super mooie plek is dit, verharde ondergrond en ruime grasstrook, eigen water en elektra. de gastvrouw is een gezellige dame. maar het sanitair overtreft alles, zo mooi. “

“Een geweldig mooie C.P. Prachtig sanitair waar veele andere CPS een voorbeeld aan kunnen nemen. Super vriendelijke ontvangst en uitleg. Mooie ruime plaatsen met eigen aansluitingen. Heerlijk gefietst in de prachtige omgeving. Komen zeker terug “

AP + Anneke

“Alles goed voor elkaar hier, gastvrije ontvangst. Mooie wandel en fietsomgeving door en langs de heidevelden.”

“Prachtige plaats. Schitterde sanitair. Mooi uitvalbasis voor mooie fietstochten. Prima Wi-Fi.”

“Fijn verblijf op deze CP! Eigenaresse kwam kennis maken en een kort praatje. mooie plekken, uitstekende WiFi en bovenal een bijzonder schoon en mooi sanitair. zeker een aanrader! Bedankt voor het fijne verblijf!”

“hartelijk ontvangst en de CP is echt echt heel mooi. mooie ruime plaatsen. schitterend sanitair en natuurlijk de kast met spelletjes en boeken die je kan lenen. “

“nette camperplaats alles top 👍eigenaars super vriendelijk komen zeker terug. “

Groetjes Marc en Christel uit België

“mooi! vriendelijke ontvangst. prachtig sanitair met vloerverwarming.”

“Wat n mooie nieuwe CP, iedere plek apart water-en stroompunt . Rondom camper ruimte om in en uit de zon te zitten, zeker in de zomer heel waardevol. Het sanitair gebouw kan niet beter, tel daarbij de hartelijkheid van de eigenaren op , dan beloofd deze CP een gouden toekomst tegemoet te gaan! “

“mooie camperplaats waar je je camper op vaste verharde ondergrond plaatst. Zuiver en nieuw sanitair. Supervriendelijk ontvangst. Men doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Super omgeving om te wandelen en fietsen”

“Een camperplaats zoals wij ze graag zien! Verhard stagedeelte met een strook gras er naast, water en stroom op de plek, super sanitair. Enorm vriendelijke eigenaren. Vlakbij prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Wij komen graag terug. Een aanrader!”

“Mooie camperplek, vriendelijke ontvangst ( ook hondvriendelijk), goede vlakke verharde plekjes met stroom en water, mooi en schoon sanitair, omgeving zeer geschikt voor wandel en fietstochten. Als de hegjes wat hoger zijn is het helemaal top.”

“Prima CP. Goed vlak en water en stroom op je eigen plek. Zeer vriendelijke eigenares. Mooie omgeving met goede fietspaden in de bossen. Pas geplante henggetjes op de CP moeten nog even groeien. Anders 5 sterren.”

“mooie CP, en ze hebben het goed voor mekaar! ook fijn kunnen wandelen en fietsen. komen zeker nog terug grtz ann en johan”

“Mooie verzorgde camperplaats en sanitair. Mooie uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. We hebben zelfs taart gehad van de jarige gastvrouw. Een plaats om terug te keren. “

Beste familie Leyten,
Het paasweekend 4 nachtjes bij jullie “gelogeerd” en het was heerlijk!
We werden ontvangen door een spontane enthousiaste gastvrouw, waardoor je je gelijk thuis voelt! Een fijne rustige plaats, vlakbij een prachtig natuurgebied en diverse dorpjes op een paar kilometer afstand. De zonnebloemzaadjes, de verse gekleurde eitjes met pasen die heerlijk smaakten en het mooie superschone sanitair! Wij zeggen het voort!

Petra en Johan

“Wat een fijne goed verzorgde en uitstekend uitgeruste camperplaats. Prima uitgangspunt om te fietsen en te wandelen Ook de aankomst was, dankzij de gastvrouw, heel aangenaam. Marjanjan”

Wat een heerlijke plek om te staan! Vriendelijk onthaal met een ijsje omdat het zo warm was. Veel wandel en fiets mogelijkheden in de buurt. Een zorgzame gastvrouw die iedere dag even langs komt en hart heeft voor haar gasten. We hebben genoten.

Camperboerderij dé soley

Heb een fijne vakantie!